Marina Suàrez Soler

-Premi Incentiu Veterinari Jove al 46è Congrés Nacional AVEPA i Southern European Veterinarian Conference. Barcelona, any 2011.

Llicenciada en Veterinària l’any 2008 per la Universitat de Saragossa. Ha realitzat una estada com a veterinària visitant a l’Hospital Canis de Girona i seguidament va ser acceptada com a veterinària interna del mateix centre. Realitza un programa d'Internat a l'Hospital Veterinari UAB de la Facultat de Veterinària de Bellaterra, on centra la seva formació en la clínica i cirurgia de petits animals passant per tots els serveis (medicina interna, oftalmologia, dermatologia, neurologia, servei de diagnòstic per imatge, traumatologia, unitat de cures intensives, hospitalització i cirurgia general).

Després d’aquests dos anys ha treballat a diferents centres de Catalunya com a veterinària i formant part del servei de cirurgia general. Dins dels diferents cursos i conferències assistides, sobretot en l'àmbit de cirurgia, cal destacar el Postgrau General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery que ha impartit dedicat a la cirurgia de teixits tous, traumatologia i neurologia. A principis del 2013 funda AMVET, la teva clínica veterinària de referència a Malgrat de Mar. Sòcia d'AVEPA i membre del grup de treball de cirurgia de teixits tous GECIRA.

 

Clínica veterinaria AMVETIgnasi Lloveras Verdaguer

-Premi Incentiu Veterinari Jove al 47è Congrés Nacional AVEPA i Southern European Veterinarian Conference. Barcelona, any 2012.

Llicenciat en Veterinària l'any 2009 per la Universitat Autònoma de Barcelona. L'últim any de carrera, rep una beca de col·laboració del Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la UAB i col·labora en el Servei d'Hematologia i de Medicina Interna de l'Hospital Clínic Veterinari UAB.

Ha realitzat vàries estades professionals en els serveis de Medicina Interna d'hospitals de referència, entre ells el Queen's Veterinary School Hospital de la Universitat de Cambridge i l'HCV de la UAB. Seguidament realitza un programa d'Internat en Cirurgia i Medicina Veterinària a l'Hospital Clínic Veterinari de la UAB. La seva assistència a cursos i congressos nacionals i internacionals ha fet centrar el seu interès en la medicina interna i el diagnòstic per imatge. Ha publicat diferents casos clínics a revistes i congressos nacionals de referència, dels quals destaca el premi rebut l'any 2012 al Congrés Nacional de l'Associació de Veterinaris Especialistes en Petits Animals. Juntament amb la Marina Suàrez, crea AMVET, el centre veterinari amb urgències 24 hores a Malgrat de Mar. Soci d'AVEPA.

 

tania webTània Torres Serrano

Llicenciada en Veterinària l'any 2012 per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Ha col·laborat amb el Servei de Traumatologia de la Fundació Hospital Clínic Veterinari UAB durant l'últim any de carrera i ha publicat dos casos en el Congrés Nacional AVEPA i Southern European Veterinarian Conference.
Ha realitzat diverses estades a centres veterinaris de referència com l'Hospital Veterinari del Maresme, l'Hospital ARS de Barcelona i l'Hospital Veterinari Molins de Rei, entre d'altres.

Ha treballat com a veterinària sènior en una clínica veterinària en els serveis de medicina interna i urgències.
Durant els últims anys ha assistit a congressos i cursos per tal de tenir una formació actualitzada i continuada.
Des del 2014 forma part de l'equip d'AMVET. Actualment el seu interès es centra en la dermatologia i la medicina interna.

 

Jazmín Galvez Ibarra

Titulada com a ATV al CIM de Barcelona l'any 2013.
Ha realitzat les pràctiques a la Clínica Veterinària AMVET, on seguidament s'ha incorporat com a l'ATV titular.
Ha complementat la seva formació amb diversos cursos, entre ells el de Tècnic d'animals exòtics al CIM Barcelona i el de Dietètica i Nutrició canina i felina.

Segueix en formació continuada realitzant diferents cursos i assistint a congressos d'auxiliars veterinaris per tal de poder oferir un millor servei i de més qualitat.

Actualment és l'ATV titular d'AMVET i centra la seva feina com a auxiliar de quiròfan, de consultes i laboratori.

 

 

 

ClГ­nica VeterinГ ria Alt Maresme | Avda Costa Brava, 94 08380 Malgrat de Mar | Telf 93 173 51 32 | URGГ€NCIES 24 h: 679 347 067.